Program


A koncert, avagy semmi sem tökéletes

A koncert, avagy semmi sem tökéletes

zenés történet

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 26. csütörtök, 19:00

Csakis a fiatalok. A világban, akármerre nézünk, háborúskodás: vallási türelmetlenség, terrorizmus, hitetlenség, gyűlölet – de itt, ahol élünk, Magyarországon, ahol több, mint fél évszázada béke van, mi sem tudunk meglenni egymással. Menthetetlen békétlenségünkkel csakis a fiatalok szakíthatnak, csak bennük bízhatunk hát. Ők vannak a színpadon – és sok-sok zene.

EZEK A FIATALOK
Az idősebb nemzedéknek sokat mond a fenti cím, a hatvanas években készült, és a fiatalok özönlöttek a moziba, hogy nemzedékük későbbi ikonjait nézzék-hallgassák. „Ezek a fiatalok” mindig vannak, Olt Tamás színész-rendező, ez alkalommal drámaíró történetének is ők a főhősei. A srácok, akik összebuherált hangszereiken keresik az akkordokat, és három akkorddal már lázasan próbálnak, számokat írnak, és persze mi másról álmodnak, mint hogy egyszer majd a színpadon… Olt történetében, mily meglepő, megjelennek a lányok is, akik szépek, fiatalok, és szerencsére zenélni is tudnak. Igaz, egyelőre „csak” klasszikus zenét, de a kantátától rövidebb az út a rockig, mint fordítva. A két csapat „véletlenül” találkozik, mit ad Isten, még a szerelem is felszikrázik, már csak egy kis csoda kéne, hogy megszülessen az a bizonyos nagybetűs Koncert.

A csoda érdekében a szerző elindít egy harmadik szálat is, gengszterek, pisztolyok, zsarolás, átverés – mégiscsak a 21. században vagyunk…

És a kaposvári színpadon megjelennek a fiatalok, azok például, akik most szerződtek a társulathoz, megszólal a zene, és a nézőtéren még azok is fiatalokká válnak, akik azt a bizonyos filmet látták egykor.

Mi pedig örömmel nyugtázzuk, ezek a fiatalok a jövőt jelentik.

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!