Program


A furfangos menyasszony
12

A furfangos menyasszony

LOPE DE VEGA: A FURFANGOS MENYASSZONY
zenés vígjáték 2 részben
Fordította: Berczeli A. Károly

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 22. péntek, 19:00

Ha valaki szende és szűzies hölgy, azért a helyzet adta lehetőségekkel remekül tud élni. A nők már csak ilyenek, főként a mi furfangos menyasszonyunk. A férfiak és a család úgy pörögnek-forognak az újjai körül, hogy végül mégiscsak az övé lesz Választottja. De addig,… érdekes, élvezetes    bonyodalmak, komikus helyzetek sora, s remek figurák szórakoztatják nézőinket.

Éless Béla rendező

A zuglói előadásokat támogatja: a Zuglói Önkormányzat

A helyfoglalás (a jegyár kategóriákon belül) az érkezés sorrendjében történik!

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

Ajánló


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

A februári koncert után májusban Brahms újabb két magyar tánca, egy kihívást jelentő versenyműve és mélységeket megjáró szimfóniája kerül a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!