Program


9Bach

9Bach

Jobb ezt a nevet már az elején tisztázni: nem annak a számnak megfelelő, és nem az a zseniális, barokk zeneszerző… A walesi nyelv szerint ez a szójáték inkább azt jelenti, hogy „gyöngéd nagymama”. És amennyi finomság rejlik az együttes muzsikájában, annak kétségtelenül megfelel a legszeret(het)őbb nagyi.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 30. szerda, 20:00

A 9Bachot az énekes Lisa Jên és a gitáros Martin Hoyland alakította meg 2005-ben az észak-walesi Gerlanban. Kezdetben csupa walesi népdalfeldolgozást játszottak, ám amikor turnézni kezdtek Nyugat-Európában és Ausztráliában, rákaptak a dalszerzés ízére, így 2014-es, Tincian című albumukat már saját szerzeményeik uralták. Egyszerre folkos, atmoszférikus, popos, dubos és elektronikus darabok - olyanok, mintha álmodnánk, és közben megtörténhetne bármi. Az is, hogy az egyik pillanatban Görögországban, a másikban pedig az ausztráliai bennszülötteknél járjunk, elvégre a Tincian utazást jelent, annak minden értelmében. Hasonló varázslat jellemzi 2016-os, Anian című albumukat is, melynek címe a természetre utal - arra, amely belülről mozgat, és arra a környezőre is, melynek pusztulása fájdalommal jár.
Ami biztos: a 9Bach olyan kelta gyökerű muzsikát játszik, amelyhez hasonló nincs a világzenében. És amellyel úgy tudott új hangot teremteni, hogy közben gyökereit sem veszítette el. A lehető legjobb pillanatban, pályafutásának csúcsán érkezik Magyarországra.


Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!