Program


8. Tázló klub  Újévi moldvai Bál

8. Tázló klub Újévi moldvai Bál

19.00-20.00 Csángó tánctanítás Molnár Előddel és a FolkPakkal
20.00-01.00 Újévi moldvai bál: Berka, FolkPakk és Tázló

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 5. péntek, 21:00

A tavalyi évkezdő bál sikerén felbuzdulva a 2018-as évet is nagy mulatsággal indítjuk. Három zenekar, a Berka, a FolkPakk és a Tázló gondoskodik a talpalávalóról este 8-tól egészen hajnali 1-ig. Az egyetlen szünetben Tímár Sára tanít éneket. A Berka zenekar a Tázló klubbal váltásban két hetente pénteken a Fonóban tartja népszerű moldvai táncházait. A Zempléni Serketánc táborból nőtte ki magát a FolkPakk, a moldvai táncházak egyik legfiatalabb zenekara. Ebben az évadban ők szolgáltatják az élő zenét a Tázló klubok 19.00-20.00-ig tartó tánctanításaihoz.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!